produk

Baja Horn Ultrasonik Alat Las Compact Alat Ultrasonik Las

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-RM20

  • Frékuénsi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Jenis tanduk: Tanduk Rotary
  • Jenis Pagawean: Teraskeun Damel
  • Bahan tanduk: Tanduk Baja
  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

     

    20KHZ Ultrasonic Filter Seam & sealing machine ku tanduk puteran ultrasonik

    Parameter

    BARANG PARAMETER
    Frékuénsi 20Khz
    Tanduk Tanduk puteran
    Lebar tanduk 25mm dina maks
    lébar las 2mm ~ 25mm
    Bahan tanduk Baja
    Generator DG4200
    Operasi Kontrol PLC layar toél
    Tekanan hawa 6 bar maksimum

    RPS-SONIC mangrupikeun hiji-hijina pasokan tanduk puteran ultrasonik 20khz. Pikeun tanduk puteran ultrasonik 20Khz ieu, kami parantos ngamutahirkeun rarancang sareng tanduk sapotong, moal aya sambung sambung pikeun bagian tanduk rotray, sahingga urang tiasa Ngaleutikan karugian. Sareng lebar tanduk puteran ultrasonik tiasa 25mm dina maksimal, lebar las tiasa 25mm dina maks, ketebalan motong tiasa 8mm dina maks. Dugi ka ayeuna, éta mangrupikeun alat las ultrasonik Radang kalayan amplitudo panggedéna. Mesin las filter ieu parantos dirancang khusus pikeun ngelas unsur saring lipit dina lawon termoplastik atanapi ngelas elemen saringan lipit dina sélulosa atanapi lawon non sintétis sareng pilem perekat.Beungkeutan ultrasonik dilakonan ku nyalurkeun geter frekuensi tinggi ka lawon. Salaku bahan sintétik atanapi nonwoven pas antara tanduk ultrasonik atanapi sonotrode sareng pola pola atanapi roller, geter diarahkeun kana lawon dimana aranjeunna nyiptakeun panas anu gancang. Panas ieu nyababkeun matérial fibresto sintétik ngalembereh sareng sekering, nyiptakeun kelim anu kabeungkeut anu moal fray atanapi unravel sareng nyayogikeun panghalang pinuh.

    RPS-Sonic Nawarkeun Garis Mesin Ultrasonik Anu Paling Lengkep pikeun Aplikasi Saringan Majelis

    "Ultrasonics mangrupikeun prosés anu tiasa diandelkeun, mapan, ramah lingkungan. Sareng rps-sonic gaduh mesin beungkeutan pikeun perakitan ultrasonik anu praktis naon waé jinis filter. Ieu kalebet produk filtrasi pikeun maskapai, otomotif, tuangeun, kertas, farmasi, tapis udara sareng cai, nyerep cair, minyak bumi, sareng kebon pertanian.

    assembler filtration tiasa percanten percanten ka rps-sonic pikeun mesin anu paling cocog sareng kabutuhan khususna, naha éta mangrupikeun unit mandiri atanapi dilebetkeun kana lini produksi. Fast, Dependable Bonds in One, Easy Step

    Bahan anu cocog: lawon tina komposisi sintétik langkung ti 65%, poliéster, nilon, TC, bolu, serat anu henteu dianyam, satin, pilem plastik Thermo. Sareng bahan serat sintétis anu sanés

    Naha RPS-Sonic:

    • Jasa las ultrasonik lemes sareng bersih
    • Pangetahuan sareng pangalaman sumber bahan
    • Kalungguhan gancang
    • Kualitasna saé
    • Panilitian téhnis gratisSteel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 0Steel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 1Steel Horn Ultrasonic Welding Tool Compact Ultrasonic Welding Equipment 2

    Anu leres nyaéta ti RPS-SONIC, RPS-SONIC bakal nyayogikeun anjeun mesin kalayan kualitas pangsaéna dina unggal detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami