produk

Mesin las Ultrasonik saring ku alat ultrasonik puteran nuluykeun ngelas

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-RM20

  • Frékuénsi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Tanduk: Titanium tanduk
  • Jenis Pagawean: Teraskeun Damel
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin las Ultrasonik saring ku alat ultrasonik puteran nuluykeun ngelas

    Parameter

    BARANG PARAMETER
    Frékuénsi 20Khz
    Tanduk Tanduk puteran
    Lebar tanduk 25mm dina maks
    lébar las 2mm ~ 25mm
    Bahan tanduk Baja
    Generator DG4200
    Operasi Kontrol PLC layar toél
    Tekanan hawa 6 bar maksimum

    RPS-SONIC mangrupikeun hiji-hijina pasokan tanduk puteran ultrasonik 20khz. Pikeun tanduk puteran ultrasonik 20Khz ieu, kami parantos ngamutahirkeun rarancang sareng tanduk sapotong, moal aya sambung sambung pikeun bagian tanduk rotray, sahingga urang tiasa Ngaleutikan karugian. Sareng lebar tanduk puteran ultrasonik tiasa 25mm dina maksimal, lebar las tiasa 25mm dina maks, ketebalan motong tiasa 8mm dina maks. Dugi ka ayeuna, éta mangrupikeun alat las ultrasonik Radang kalayan amplitudo panggedéna. Mesin las filter ieu parantos dirancang khusus pikeun ngelas unsur saring lipit dina lawon termoplastik atanapi ngelas elemen saringan lipit dina sélulosa atanapi lawon non sintétis sareng pilem perekat.Beungkeutan ultrasonik dilakonan ku nyalurkeun geter frekuensi tinggi ka lawon. Salaku bahan sintétik atanapi nonwoven pas antara tanduk ultrasonik atanapi sonotrode sareng pola pola atanapi roller, geter diarahkeun kana lawon dimana aranjeunna nyiptakeun panas anu gancang. Panas ieu nyababkeun matérial fibresto sintétik ngalembereh sareng sekering, nyiptakeun kelim anu kabeungkeut anu moal fray atanapi unravel sareng nyayogikeun panghalang pinuh.

    Saringan Las ultrasonik: dina industri ultrasonik, tapis mangrupikeun pangobatan tina bahan anu dianggo pikeun ngadamel objék anu nyaring hawa, cairan atanapi lebu.Salah sahiji industri dimana alat-alat ultrasonik anu paling nyebar nyaéta saringan manufaktur. Éta biasana diwangun tina lawon poliamida anu hatched halus anu tiasa disaring dina tingkat mikrométris, biasana diadopsi dina bidang biomédis.Pamakéan saringan las ultrasonik

    Biasana, téknologi ultrasonik dianggo dina saringan lipit, didamelna seueur tina bahan termoplastik sapertos polipropilén atanapi anu teu aya perlakuan silikon sareng diurus pikeun nyiptakeun tabung panyaring tina sababaraha ukuran numutkeun panggunaan.Ukuran saringan tangtoskeun milih frekuensi sonotrodes anu diperyogikeun dina mesin ultrasonik.RPS-SONIC ngajukeun séri anu bervariasi sistem las manual, semi atanapi otomatis pinuh khusus dina produksi saringan.Éta tiasa ngahijikeun rotasi anu dikontrol sacara éléktronik (tabel puteran listrik) atanapi solusi linier sareng motor tanpa sikat.Sadaya aplikasi ultrasonik RPS-SONIC anu dikembangkeun ku RPS-SONIC tiasa dilarapkeun di kamar anu bersih nganggo atanapi henteu nganggo soundproof.Kaunggulan saringan metoda nyulam ultrasonikKu nerapkeun téknologi ultrasound dimungkinkeun pikeun kéngingkeun hasil anu mantep, dipercaya. Faktor ieu mangrupikeun jaminan pikeun ngagunakeun prosés motong sareng searing ieu.Salaku tambahan, bahan henteu kateken kana tekanan plastification daérah anu dilas salami step by step operasi las ultrasonik.Las jahitan di sisi anu sanés, mikeun hasil anu liniér sareng homogen sapanjang sapanjang jalur damel bari kecepatan ditangtukeun ku ketebalan lawon sareng GSM sareng luas permukaan las.

    Bahan anu cocog: lawon tina komposisi sintétik langkung ti 65%, poliéster, nilon, TC, bolu, serat anu henteu dianyam, satin, pilem plastik Thermo. Sareng bahan serat sintétis anu sanés

    Kauntungan anjeun

    • Gancang sareng éfisién: tiasa dianggo langkung gancang tibatan gluing tradisional

    • Pitunjuk anu dirancang khusus: gampang adaptasi pikeun jero lipet anu béda tina 12 mm dugi ka 60 mm sareng kanggo ketebalan bahan anu béda

    • Ogé sayogi salaku unit modular pikeun integrasi dina jalur produksi

    • Nyayogikeun palapis panghalang lengkep

    • mesin kontinyu ngan meryogikeun hiji nembus

    • Motong sareng segel sakaligus, sahingga ngaleungitkeun fraying atanapi unraveling of beungkeutan ujung na kelim

    • Meryogikeun latihan operator minimal

    Rotary Ultrasonic  Welding Machine High Efficiency Continues  Filter Sealing 0

    Rotary Ultrasonic  Welding Machine High Efficiency Continues  Filter Sealing 1

    Anu leres nyaéta ti RPS-SONIC, RPS-SONIC bakal nyayogikeun anjeun mesin kalayan kualitas pangsaéna dina unggal detil.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami