produk

Mesin Las Ultrasonik Las Rotary Mesin Las Seam Ultrasonik

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Rps-sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-RW35

  • Tanduk: Baja / titaniu
  • Frékuénsi: 35khz
  • Kakuatan: 800w
  • Generator: HC2000CS
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    35Khz peralatan las rotary ultrasonik pikeun seaming ultrasonik

    Bubuka

    35Khz tanduk puteran ultrasonik dirancang pikeun las jahit ultrasonik.

    ltrasonic's tiasa dianggo pikeun rupa-rupa lawon sareng plastik buatan manusa, kalayan kaén alami ogé tiasa dianggo ku kontén minimal of sahenteuna 60% namoplastik.

    Bahan anu seueur dianggo pikeun segeling sareng motong kantong filter tanpa perforasi jarum kana baju lingerie anu ringan sareng lawon olahraga anu ngagabung kana tali Velcro ngagabung sareng sajabana.Sanaos penampilan sareng operasi sami sareng mesin jahit tradisional, bonder SeamMaster High Profile ngagaduhan clearance langkung luhur antara roda sareng tanduk, ngajantenkeun idéal pikeun aplikasi anu dipandu ku tangan sareng kasabaran anu ketat, atanapi nalika damel di sekitar kurva.

    Mesin jahit ultrasonik serbaguna sareng gampang digunakeun pikeun ngaput, diteureuy, dikését, dipangkas, dipas, emboss, atanapi kanggo motong sareng ngégél dina waktos anu sami. Prosés anu digunakeun ku unggal mesin jahit ultrasonik gancang, saderhana sareng éfisién.

    Éta mangrupikeun téknologi anu fleksibel. Kusabab adaptasi desainana, dimungkinkeun pikeun dipasang mesin jahit dina workbench atanapi masangkeunana kana sistem semi atanapi otomatis otomatis.

    Parameter:

    Barang Parameter
    Frékuénsi 35Khz
    Kakuatan8 00W
    Gedéna geter (a) 15 ~ 25 µm
    Bahan alat waja / titanium
    Lebar las 7mm dina maks

    Aplikasi mesin jahit ultrasonik:

    Mesin las ultrasonik kami ogé diadaptasi pikeun operasi make-up dina sababaraha aplikasi sapertos: panangtayungan panonpoé atanapi operasi sanésna dina téknik téknis atanapi nonwoven anjeun. Akhirna, alat serbaguna sareng otonom ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun sababaraha pola panyegelan.*Téknologi ultrasoniktiasa dianggo ngan ukur dina tékstil sintétik (kalayan minimal serat sintétik), thermoplastics atanapi produk termo-fusible naon waé. Cindekna, tong ragu ngahubungi kami pikeun motong ultrasonik atanapi uji las.

    Kauntungannana

    Ngagunakeun mesin jahit ultrasonik ngahasilkeun sababaraha kaunggulan:

    • Tenun gancang sareng hemat biaya;

    • Jahitan tahan banting;

    • Henteu diperyogikeun bahan konsumsi sapertos kasét, klip atanapi lem;

    • Hasil konstan;

    • Teu aya waktos anu tiis sareng ngirangan biaya perawatan;

    • Teu aya waktos némbak alat stapler;

    • Edging dina hiji operasi
    • Henteu diperyogikeun jarum, benang, spol sareng kagiatan naon waé anu aya hubunganana sareng patandingan warna, inventarisasi, gulungan sareng pemangkasan;

    • Ramah lingkungan sabab henteu peryogi perekat sareng pelarut;

    • Pinggir disegel tanpa nyésakeun liang jahitan, sahingga nyegah penetrasi ti agén kimia, patogén getih sareng partikel anu sanés.

    Rotary Ultrasonic Welding Machine Compact Ultrasonic Seam Welding Machine 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami