produk

Disféksi Cai Balast Ultrasonik ku sistem perlakuan ultrasonik

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Disféksi Cai Balast Ultrasonik ku sistem perlakuan ultrasonik

Katerangan

Frékuénsi: 20khz Kakuatan: 3000W
Generator: Generator Digital Tanduk: Titanium Alloy
Kapasitas: 20 L / Min
Lampu Cahaya:

sonicator homogenizer ultrasonik

,

gangguan sél ultrasonik

Disféksi Cai Balast Ultrasonik ku sistem perlakuan ultrasonik

 

Parameter

Modél SONO20-1000 SONO20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Frékuénsi 20 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz 15 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz
Kakuatan 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Voltaseu 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V
Suhu 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Tekanan 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Inténsitas sora 20 W / cm² 40 W / cm² 60 W / cm² 60 W / cm²
Kapasitas Max 10 L / Min 15 L / Min 20 L / Min 20 L / Min
Bahan Kepala Tip Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy

Bubuka:

Disféksi Cai Balast Ultrasonik Sistem pangobatan ultrasonik

Perawatan Cai Ballast Ultrasonik Organisasi fouling laut tiasa dibagi kana tilu kategori ieu

  • Tumuh lemes sapertos spons;
  • Bakteri sareng zat organik sél tunggal, sapertos sababaraha jinis baktéri sareng ganggang;
  • Sasatoan laut anu atos, sapertos kandang, moluska bivalve, jst.

Sora
Sora tiasa digambarkan salaku énergi mékanis anu dikirimkeun ku gelombang tekanan dina médium bahan. Janten, sora tiasa digambarkan salaku hiji bentuk énergi atanapi hiji sora cenah mékanis. Ieu ngabédakeun énergi sora ngabentuk bentuk énergi sanés, sapertos énergi éléktromagnétik. Definisi umum ieu ngalangkungan sadaya jinis sora, kalebet sora anu kadéngéna, gelombang seismik frekuensi rendah (infrastruktur), sareng ultrasound.

Ultrasound
Ultrasound mangrupikeun tekanan sora siklik kalayan frékuénsi langkung ageung tibatan wates luhur dédéngéan manusa. Sanaos wates ieu bénten-bénten ti jalma ka jalma, éta sakitar 20 kilohertz (20.000 hertz) dina déwasa, déwasa anu séhat sahingga, 20 kHz janten wates anu langkung handap anu berguna dina ngajelaskeun ultrasound.

Aplikasi Ultrasound
Aplikasi ultrasound ayeuna kalebet contona: sonochemistry (emulsification, akselerasi réaksi kimia, ékstraksi jsb) dispersi, sareng gangguan sél biologis (ultrasonical disintegration), ngaleungitkeun gas anu terperangkap, ngabersihan kontaminasi mikroskopik, pelembab ultrasonik, idéntifikasi ultrasound (USID ), sareng ilaharna nembus médium sareng ngukur tandatangan réfléksi atanapi suplai énergi pokus. Tanda tangan réfléksi tiasa ngungkabkeun detil ngeunaan struktur jero médium. Aplikasi anu paling dikenal pikeun téhnik ieu nyaéta kagunaan dina sonografi pikeun ngahasilkeun gambar fétus dina rahim manusa. Aplikasi sanésna nganggo ultrasound dina diagnosis kanker.

Jumlah aplikasi ultrasound seueur. Ngagabungkeun frékuénsi anu leres, amplitudo anu leres sareng nganggo transduser anu leres seueur jinis aplikasi ultrasound tiasa kahontal ... 'The Sky Is The Limit' ...

Pasukan ultrasound
Ngalaan cairan kana gelombang tekanan mékanis anu luhur (atanapi gelombang sora), gaya salaku streaming akustik, kavitasi stabil sareng kavitasi samentawis (henteu stabil atanapi inersia) tiasa diinduksi.

Misalna disintegrasi ultrasonik, sonokimia sareng sonoluminescence timbul tina rongga akustik: formasi, kamekaran, sareng runtuhna implosif gelembung dina cairan. Runtuhna Cavitational ngahasilkeun pemanasan lokal anu intens (~ 5000 K), tekanan tinggi (~ 1000 atm), sareng tingkat pemanasan sareng pendinginan anu ageung (> 10 9 K / detik). Rongga akustik nyayogikeun interaksi unik tanaga sareng zat, sareng iradiasi ultrasonik cairan nyababkeun réaksi kimia énergi tinggi kajantenan, sering dibarengan ku émisi cahaya.

Ieu ngan ukur tiasa kahontal dina kaayaan spésifik anu ngalibatkeun frékuénsi spésipik tanaga ultrasound tinggi (tinggi W • cm-2, dB tinggi) kakeunaan volume cair anu kawilang rendah tina suhu anu cukup handap.

Professional Ultrasonic Liquid Processor Efficient Water Treatment 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami