produk

Kakuatan Tinggi Ultrasonik Homogenizer Sonicator 20khz Terapi ultrasound

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kakuatan Tinggi Ultrasonik Homogenizer Sonicator 20khz Terapi ultrasound

Katerangan

Frékuénsi: 20khz Kakuatan: 3000W
Generator: Generator Digital Tanduk: Titanium Alloy
Kapasitas: 20 L / Min
Lampu Cahaya:

sonicator homogenizer ultrasonik

,

gangguan sél ultrasonik

Kakuatan Tinggi Ultrasonik Homogenizer Sonicator 20khz Terapi ultrasound

Parameter

Modél SONO20-1000 SONO20-2000 SONO15-3000 SONO20-3000
Frékuénsi 20 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz 15 ± 0,5 KHz 20 ± 0,5 KHz
Kakuatan 1000 W 2000 W 3000 W 3000 W
Voltaseu 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V 220 / 110V
Suhu 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃ 300 ℃
Tekanan 35 MPa 35 MPa 35 MPa 35 MPa
Inténsitas sora 20 W / cm² 40 W / cm² 60 W / cm² 60 W / cm²
Kapasitas Max 10 L / Min 15 L / Min 20 L / Min 20 L / Min
Bahan Kepala Tip Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy Titanium Alloy

Aplikasi kalebet gangguan sél, sampel pamisahan, disintegrasi, homogénisasi sareng beberesih kritis

  • Ngarobih voltase kana énergi listrik frékuénsi luhur

Énergi dikirimkeun ka transduser piezoelektrik dina konverter, dimana éta dirobih janten getaran mékanis. Geter dikuatkeun ku usik titanium, nyiptakeun gelombang tekanan dina cairan. Peta ieu ngabentuk jutaan rongga mikroskopis anu ngalegaan nalika ékséksi tekanan négatip sareng implode telenges nalika perjalanan positif. Kavitasi ieu ngahasilkeun aksi gunting anu kuat dina ujung usik sareng nyababkeun molekul dina cairan janten guligah pisan.

 

Cocog pikeun gangguan sareng persiapan sampel

  • Frékuénsi: 20 kHz
  • Prosés pikeun 20L ~ 50L
  • Circuit tuning otomatis ngaleungitkeun kabutuhan pangaluyuan konstan
  • Terus 8 jam
  • Kontrol kaluaran kakuatan variabel
  • 3 taun jaminan bersyarat

Fitur tambihan kalebet méter watt digital, pulsar actuated thumb sareng kontrol kaluaran kakuatan variabel. Unit dikintunkeun lengkep sareng siap dioperasikeun ku kit alat usik titanium 3 mm sareng instruksi manual. 

Ultrasonic homogéneraljadi dilarapkeun dina:

• Gangguan sél (ékstraksi zat pepelakan, disinfecting, enzim deactivation)

• ultrasound terapi, nyaéta induksi térmolisis dina jaringan (pangobatan kanker)

• Turunna waktos réaksi sareng / atanapi paningkatan hasil

• Pamakéan kaayaan anu kirang maksa sapertos suhu réaksi anu langkung handap

• Ngalihkeun kamungkinan jalur réaksi

• Pamakéan kirang atanapi nyingkahan katalis mindahkeun fase

• Degassing maksa réaksi kalayan produk gas

• Pamakéan réagen kasar atanapi téknis

• aktivasina tina logam sareng padet

• Pangurangan jaman induksi

• Ningkatkeun réaktivitas réagen atanapi katalis

• Generasi spésiés réaktif anu kapaké

High Power Ultrasonic Homogenizer Sonicator 20khz Food Mixing 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami