produk

Frékuénsi Tinggi Karét Ultrasonik Cutter MAKANAN / RUBBER / FABRIC

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Frékuénsi Tinggi Karét Ultrasonik Cutter MAKANAN / RUBBER / FABRIC

Katerangan

Frékuénsi: 20khz Bahan: Titumium
Motong Hight: 86mm Motong Width: 305mm
Aplikasi: Motong Dahareun Ultrasonik
Lampu Cahaya:

cutter dahareun ultrasonik

,

mesin slitting ultrasonik

Frékuénsi Tinggi Karét Ultrasonik Cutter MAKANAN / RUBBER / FABRIC

Parameter

Mesin Cutter jajan ultrasonik
Frékuénsi (KHz) 40Khz
Kakuatan 500 W
Motong agul / tanduk Titanium
Tegangan (V) 220V
Lebar sabeulah gumantung kana sarat anjeun
Motong kandelna 86mm dina maks
Amplitudo tanduk 10-40μm
Beurat alat 6KG

Kisaran anu ditawarkeun pikeun Ultrason Rubber Cutter henteu ngaluarkeun sora sareng haseup. Ieu kompak dina desain sareng henteu meryogikeun area instalasi anu ageung. Gampang dilampirkeun kana sababaraha mesin otomatis, mesin motong karét ieu idéal pikeun tapak, nilon, sidewall sareng puncak. Kami produsén anu kawéntar dina industri ieu sahingga sasuai sareng standar industri nalika ngarancang Alat Potong Karét Ultrasonik ieu.

Fitur:

  • Kecepatan tinggi sareng efisiensi
  • Mastikeun teu aya deformasi sanyawa

Dipaké dina nyieun:

  • Tirus
  • Bahan kulup kabel
  • Hoses
  • Gasket
  • Lapisan alat-alat tahan kimia 

Sistem motong ultrasonik tiasa gampang diteukteuk kana Dahareun (Kue, Pie, Lauk, Snack, Daging, Cokkies Panggang, kéju, Sayuran, Permen, Manisan, És Krim) Karét, Tirus, résin, lawon Non-anyaman, Film, Pita, CD , Busa, karton, tékstil kabeungkeut, barang Karajinan, Kaca sareng bahan komposit anu rupa-rupa produk.

Tanduk motong Ultrasonik, anu ngageter dina frékuénsi luhur, nyiptakeun lingkungan anu ampir teu aya gesekan antara tanduk sareng produkna, sabeulahna ngageter kalayan amplitudo 10-70 µm dina gesekan bujur. Geterna mikroskopis, janten teu tiasa ditingali Gerak ngulang 20.000 â ???? 40.000 kali per detik (20 Khz â ???? 40 Khz).

Fitur

  • Gawe Ganggu Gratis
  • Akurasi Tinggi & Kekecapan
  • Operasi Bébas Noise
  • Geter Ultrasonik ngirangan résistansi gesekan antara agul sareng matérial anu ngamungkinkeun sabeulah tiasa dipotong kalayan lancar tanpa deformasi.
  • Geter Ultrasonik ngirangan fouling bahan dina agul anu ngirangan waktos tunduh pikeun ngabersihan sistem produksi.

Ciri tina wilah ultrasonik:- Bilah ultrasonik tiasa bénten panjang sareng jangkungna, gumantung kana sarat spésipik klien- Bentuk sareng dimensi péso diulik ku departemen téknis kami saatos ngemutan detil sapertos ketebalan pangan, bahan, ukuran, kapadetan sareng fitur khusus tambahan- Éta didamel kaluar tina titanium sareng saluyu sareng sadaya standar kasihatan sareng organoleptik ngeunaan bidang otomatisasi.

High Frequency Ultrasonic Cutting Device  High  Accuracy Ultrasonic Guillotine Cutter 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami