produk

20khz amplitudo tinggi pangaruh dampak perlakuan ultrasonik relief setrés dina las

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Rps-sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-UIT20

  • Frékuénsi: 20khz
  • Kakuatan: 500w
  • Generator: Generator Digital
  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    20khz amplitudo tinggi pangaruh dampak perlakuan ultrasonik relief setrés dina las

    Parameter:

    Modél No. UIT20
    Frékuénsi Ultrasonik 20Khz
    Kaluaran Maksimum 800 Watt
    Gedéna 40um
    Sasayogian tanaga 220V / 50-60 Hz
    Generator ultrasonik Ukuranna 250 (W) x 310 (L) x 135 (H) mm
    Beurat 5 Kg
    Fitur Ultrasonik Amplitude Disaluyukeun

    Fitur:

    1. kakuatan tinggi na pangaruh dampak alus

    2. reliabilitas tinggi sareng umur jasa anu panjang

    3. beurat enteng, portabel sareng gampang dioperasikeun

    4. Dirancang kalayan hadé sareng seueur dianggo

    5. Ngahémat énergi anu signifikan sareng pangirangan biaya

    6. Tekanan tegangan résidu dina lapisan permukaan las logam dirobih janten setrés compressive, sahingga tiasa ningkatkeun kahirupan kacapean tina struktur logam.

    7. Ngarobih struktur sisikian logam dina lapisan permukaan ngajantenkeun lapisan deformasi palastik, sahingga kakuatan sareng karasa lapisan permukaan logam ningkat sacara signifikan.

    8. Ningkatkeun géométri toe toe sareng ngirangan konsentrasi setrés.

    9. Ngarobih lapangan setrés las, sacara signifikan ngirangan deformasi las, sareng ningkatkeun stabilitas diménsi tina workpiece.

    Naon pangobatan pangaruh ultrasonik

    Perlakuan dampak ultrasonik mangrupikeun cara pikeun épéktip ngaleupaskeun sésa setrés tegangan dina permukaan workpiece atanapi zona las, sareng ngawangun setrés compressive dina permukaan workpiece. Bisa nyata ningkatkeun kahirupan kacapean sareng kakuatan kacapean tina sendi dilas. Saatos las, daérah jempol diolah supados transisi lancar, sahingga ngirangan konsentrasi setrés disababkeun ku jangkungna sésana sareng ngaleungitkeun cacat dina permukaan jempol; dina waktos anu sasarengan, deformasi palastik kompresif ageung dihasilkeun dina toe, anu nyababkeun résidu kompresi résidu sareng ngarobih kolom résidu résidu las, sareng nguatkeun sareng nguatkeun daérah toe. Faktor di luhur sacara épéktip ningkatkeun kinerja kacapean tina sendi dilas. Perusahaan urangalat-alat pangaruh ultrasonikkotak kakuatan kontrol ngadopsi desain modular sareng didamel ku nerapkeun téknologi produksi canggih dumasarkeun kana panggunaan bahan sareng komponenana kualitas luhur. Catu daya kontrol gaduh sistem pelacakan fase-dikonci frékuénsi, sareng éta anu pangpayunna ngenalkeun suplai kakuatan kontrol dumasar-digital sapinuhna. Éta sadar scanning frékuénsi otomatis, deteksi, tracking, deteksi sesar otomatis sareng panangtayungan, kontrol préparasi pangaturan listrik sareng penyesuaian impedansi, dialog mesin-mesin, pamutahiran parangkat lunak, sareng sajabana operasi éta merenah pisan sareng dipercaya. Sajumlah ageung data eksperimen nunjukkeun yén pangaruh ultrasonik tiasa ningkatkeun kakuatan kacapean tina sendi dilas waja ku 60 ~ 180% sareng manjangan umur kacapean ku 10 ~ 135 kali; ningkatkeun kakuatan kacapean aluminium sareng titanium logam non-ferrous dilas sendi ku 26 ~ 48% sareng manjangkeun umur kacapean 5 ~ 45 kali. Produk gun dampak laser ogé parantos ngawangun séri produk, anu tiasa seueur dianggo dina kapal, petrokimia , penerbangan, karéta api, turbin angin, baja atanapi sasak komposit, mesin angkat beurat sareng lapangan sanésna, cocog pikeun ngolah post-las struktur las tina sababaraha bahan Kanggo ngahontal tujuan manjangkeun umur kacapean tina struktur dilas sareng ningkatkeun kakuatan kacape na , sareng tiasa ngaleungitkeun setrés prosés las sareng strés residual dugi ka tingkat anu tangtu, éta cocog pisan pikeun pamrosésan pas-las tina sendi biasa, sendi beban-bantalan sareng sendi anu dilas tina bahan anu henteu sami.

    Aplikasi:

    • Ngaronjatkeun produktivitas sareng kualitas

    • Ngirangan biaya

    • Ngaronjatkeun kahirupan kacapean

    • Perawatan bagian géométri kompléks

    • Kontrol prosés sareng réabilitas

    • Kasar kasar (tingali gambar di luhur)

    • Waktos siklus perlakuan anu langkung pondok

    • Ngurangan konsumsi manik, énergi sareng hawa dikomprés

    • Integrasi dina lini produksi (manufaktur langsing)

    Daérah aplikasi gun pangaruh: industri anu ngagaduhan sarat ketat dina stabilitas sareng kakuatan tukang las. Sapertos: sasak, listrik; nyieun kapal; pembuluh tekanan, struktur baja sareng industri las logam sanés.

    • High Amplitude Ultrasonic Welding Tool  Ultrasonic Impact Stress Relief 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami