FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

1. Naon ultrasonik?

Ultrasonik nyaéta gelombang sora kalayan frékuénsi langkung luhur tibatan 20000hz

2. Naon bahan cocog pikeun las ultrasonik?

Sadaya bahan Thermoplastic: polyethylene (PE), polypropylene (PP), polystyrene (PS), polymethyl methacrylate (PMMA, umum katelah plexiglass), polyvinyl chloride (PVC), nilon (Nylon), polycarbonate (PC), polyurethane (PU) , polytetrafluoroethylene (Teflon, PTFE), polyethylene terephthalate (PET, PETE), sareng sajabana

3. Naon bahan cocog pikeun motong ultrasonik?

Cocog motong kadaharan ultrasonik kanggo Lengket atanapi rapuh, sapertos kueh, cookie, produk Beku, produk krim.

4. Naon bahan cocog pikeun mesin ultrasonik?

Cocog pikeun grinding presisi sareng motong, tradisional hésé dimesinkeun bahan rapuh sapertos keramik, kaca, bahan komposit, wafer silikon, jst.

5. Naha Ultrasonik ngabahayakeun awak manusa?

Ultrasound sanés sumber radiasi sareng umumna henteu ngabahayakeun awak manusa.

6. Naon wilayah ultrasonik perusahaan anjeun pasih?

Kami utamina damel di las ultrasonik / motong ultrasonik / mesin ultrasonik, kami utamina nyayogikeun transduser, tanduk sareng generator.

7. Naha péso motong ultrasonik gampang pikeun Beternak baktéri pikeun motong dahareun?

Tanduk Titanium diolah dina suhu luhur, sareng dina waktos anu sami, panas ultrasonik dihasilkeun dina karya ultrasonik pikeun maéhan baktéri.

8. Naon transduser ultrasonik?

Transduser ultrasonik mangrupikeun alat anu dianggo pikeun ngarobih sababaraha jinis énergi sanés kana geter ultrasonik.