Wisata Pabrik

Jalur Produksi

RPS-SONIC mangrupikeun mérek énggal di daérah ultrasonik, kami parantos ngalakukeun OEM pikeun pasar transduser sareng generator salami 8 taun, salami 8 taun ka pengker, kami henteu gaduh Brand sorangan. Kami arepkeun ngembangkeun pasar énggal kalayan pasar énggal.

RPS-Sonic, Ngagambarkeun budaya perusahaan urang, kami ngarepkeun janten tanggung jawab ka unggal palanggan, nyayogikeun sadaya produk dina kualitas anu saé, sareng mastikeun produk anu anjeun kéngingkeun ti kami damel stabil dina waktos anu lami. 

OEM / ODM

Ultrasonik Transduser OEM :

OEM gumantung kana sampel:

1. Sampel palanggan Sampel

2. kami ngaropea gumantung kana sampel anjeun

3. nasabah tés transduser khusus

4. upami uji sampel lulus, ngahasilkeun.

5. Upami uji sampel teu lulus, parbarui parameter gumantung kana naséhat pelanggan.

OEM gumantung kana gambar sareng parameter:

1. transduser uji kustomisasi ku analisa impedansi

2. diménsi suplai palanggan

3. kami ngirimkeun gambar gumantung kana inpormasi anu disayogikeun

4. gambar dikonfirmasi saatos ngabahas

5. ngahasilkeun

20191218104031_66123

Ultrasonik generator OEM

1. konsumén nyaritakeun sarat sareng inpormasi aplikasi

2. cobian mesen

3. ngahasilkeun gumantung kana sarat konsumén, sadaya parameter sami pikeun nyobaan mesen

P&P

Rps-sonic gaduh téknis desain transduser R & D paling propésional, tiasa ngarobih cutter ultrasonik anu béda-béda gumantung kana aplokasi anjeun. Ogé kami parantos ngalakukeun OEM pikeun supplier ultrasonik Amérika anu kawéntar (Ngajaga rahasia inpormasi palanggan) langkung ti 8 taun.

Dina raraga tanggung jawab sacara serius ka konsumén, salian ti prosés pamariksaan kualitas normal, tés lami sateuacan kintunan, uji instalasi, analisis impedansi. Kami sababaraha kali nganalisis modalitas unggal produk sareng FEA sateuacan produksi. Pastikeun yén amplitudo ultrasonik unggal produk dimaksimalkeun sareng diseragamkeun

20200117100948_17738
20200117102615_63254

Ti ngolah peralatan dugi ka teknisi ka lingkungan, urang sadayana menuntut diri ketat pikeun nampilkeun produk anu sampurna