produk

Mesin Stripping Kabel Ultrasonik awét Pikeun Jalur Kabel Insulated Mineral

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: Rps-sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-MI20

  • Frékuénsi: 20khz
  • Kakuatan: 700w
  • Generaor: Generator Digital
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Stripper kabel 20khz Ultrasonik MI pikeun strip Kabel Mineral

    Spésifikasi:

    Modél MI20
    Frékuénsi 20 KHz
    Diaméterna kabel peelable 0,8-12 mm
    Panjang Ngawatasan Kawat Kanggo Hiji waktos 30 mm
    Modeu ngamimitian Manual atanapi suku Switch
    Kakuatan 700 W
    Voltaseu 220V 50Hz 3A

    Mesin Stripping Kabel Ultrasonik nganggo pulsa énergi Ultrasonik anu kuat pikeun nyabut sarung tina kabel anu terisolasi mineral.

    Énergi ultrasonik mindahkeun kana insulasi dina kontak sareng de-kompak sareng cair bubuk, anu kabur tina tungtung kabel. Mesin stripping kabel Ultrasonik dianggo pikeun alat stripping kabel insulated mineral. Pamakéan énergi ultrasonikna anu palinter pikeun peran karakteristik duanana insulasi kabel seuneu slag hancur, tapi ogé pikeun ngajagi inti kabel henteu ngalaman cilaka. Desain mesin stripping kompak, bisa dipercaya, épisiénsi luhur, kecepatan luhur, konsumsi kakuatan rendah, tiasa diadaptasi kana rupa-rupa stripping kabel insulated mineral

    Hasilna nyaéta sadaya bubuk dina bagian anu dilucutan sacara bersih dihapus tina konduktor lengkep henteu kaéra.

    Sakabeh tindakan réngsé dina sababaraha detik (dina kasus kabel leutik dina fraksi sadetik).

    Sadaya ukuran kabel tiasa ditampung tina 1.0mm (0,04 ") dugi ka 6,0mm (atanapi ¼")

    Hijina persiapan anu diperyogikeun sateuacan dilucuti nyaéta ngirining sarung dina titik putus (dugi ka 25mm tina tungtung kabel).

    Mesinna disayogikeun ku alat dering sareng sapasang tang sisi éléktronik pikeun ukuran anu langkung alit.

    APLIKASI:

    Kabel tungtung kabel ultrasonik MI tiasa dianggo dina sadaya kabel sareng kabel optik

    ku cangkang terisolasi mineral.

    * Pabrik kabel tahan seuneu atanapi pabrik kabel insulated mineral

    * Kabel seuneu atanapi unit konstruksi kabel insulated mineral atanapi panggunaan unit

    * Unit produksi kabel optik

    * Unit konstruksi kabel optik atanapi panggunaan hijian

    * Pabrik termokopel

    Durable Ultrasonic Cable Stripping Machine For Mineral Insulated Cable Strip 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami