produk

Mesin las titik ultrasonik anu dikustomisasi pikeun las palastik

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin las titik ultrasonik anu dikustomisasi pikeun las plastikDéskripsi

Frékuénsi: 30khz Kakuatan: 300W
Tanduk: 4mm Bahan tanduk: Alumium Alloy Atanapi Titanium Alloy
Generator: Generator Digital Beurat: 4,5kg Dina Jumlah
Lampu Cahaya:

tukang las ultrasonik genggam

,

pakakas las ultrasonik

Mesin las titik ultrasonik khusus pikeun plastik

las

Parameter:

Barang Parameter
Frékuénsi 40Khz
Kakuatan 300W
Kiripik ceramice 2chips
Sambungkeun sekrup M8

Bubuka:

Obor las genggem tiasa dianggo nyalira, ogé mangrupikeun "mesin mobile standar", atanapi produk khusus anu terpadu. Urang tiasa ngarobih tukang las titik ultrasonik gumantung kana diharemenst / aplikasi anjeun
Kisaran frékuénsi: 20-70KHz
Kisaran kakuatan: 20-2000W
Modeu operasi: jinis cecekelan sareng jinis cekelan langsung nyaéta opsional. 
Utamana las ultrasonik, riveting ultrasonik, punch ultrasonik, motong ultrasonik, polishing ultrasonik, jst.
Ukuran alit, tiasa dianggo sacara manual, dijaga sareng réngsé operasi
Pilihan "kendali waktos sareng pendinginan hawa"
Alat-alat anu teu standar, tiasa disayogikeun numutkeun kabutuhan pelanggan
Mesin las ultrasonik genggam tiasa ngagentoskeun sirah las ultrasonik anu béda-béda numutkeun ukuran titik pakuit sareng syarat las produk anu badé dilas. Éta gancang sareng merenah, sareng biayana langkung handap tibatan mesin las ultrasonik khusus pikeun panel panto mobil. Minuhan kabutuhan konsumén ku sababaraha cara.

Pistol las titik ultrasonik genggam nganggo téknologi las palastik ultrasonik, anu ngarobah énergi listrik frékuénsi luhur kana énergi geter mékanis ngalangkungan transduser ultrasonik, teras ngirimkeun énergi geter mékanis kana sirah las ngalangkungan parangkat spanduk saatos robih amplitudo. Nalika tanduk las caket kana permukaan produk anu diolah, gelombang ultrasonik sacara otomatis dihasilkeun. Geter-amplitudo frekuensi tinggi mikro-amplitudo dilakukeun dina permukaan produk olahan. Gesekan sareng permukaan produk olahan dirobih janten panas. Produk olahan dilebur teras dilas. Operasi las kawilang sampurna pikeun las, sareng las kalayan épék anu béda tiasa didapet ku ngarobah tanduk las.

 

Kaunggulan sareng fitur mesin las ultrasonik:
1. Optimalkeun cacat las panas (konéng, pembakaran ujung sareng panyumbatan).
2. Éta dianggo dina produk plastik sareng khusus cocog pikeun las HDPE, PP, PE, ABS, PVC, PC, EVA, PMMA, PS, PP, PBT, PETG sareng plastik sanésna. Éta ogé dianggo pikeun riveting, motong, sealing, sareng sealing tina katun serat, serat kimia, sareng pakakas logam. Las, las titik, embossing, posisi file, fusi las

 

 

Digital Generator Ultrasonic Welding Equipment  Simple To Operate 0

Digital Generator Ultrasonic Welding Equipment  Simple To Operate 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami