produk

20Khz mesin motong Ultrasonik pikeun motong Ribbons & motong labél

pedaran pondok:

Tempat Asalna: Cina
Ngaran mérek: RPS-Sonic
Sertifikasi: CE
Jumlah modél: RPS-LC20

  • Frékuénsi: 20khz
  • Generator: Generator Digital Ultrasonik
  • Tanduk: Tanduk waja
  • Jenis Pagawean: Gawé Pulsa
  • Jembar Tanduk: 100mm
  • :
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    20Khz mesin motong Ultrasonik pikeun motong Ribbons & motong labél

    Mesin motong pita ultrasonik khususna dirancang pikeun motong pita anyaman sareng mérek perawatan, mesin ieu tiasa motong labél kalayan akurasi anu tinggi pisan berkat sensor warna, éta ogé tiasa motong sudut mana waé, ku némpél tombol anjeun tiasa nyetél angley anu diperyogikeun , teu peryogi setélan mékanis. Setélan sudut pikeun sudut payun sareng tukang sacara independen dikawasa. Potong-panjangna akurat kusabab motor ngaléngkah. Labél bakal diteukteuk persis dina panyirian kusabab modul sénsor anu ngakuan tanda motong dina labél. Tepi motong lemes kusabab ngagunakeun sistem ultrasonik. Alat anti statis gunana pikeun motong labél anu ngahasilkeun seueur statis listrik, nyegah labél anu diteureut tina ngempelkeun kana agul péso. Mesin tiasa dianggo sacara otomatis ngan ukur ku netepkeun panjang sareng kuantitas. Éta lirén sacara otomatis upami bahan béak nalika dioperasikeun.mémoriSetél-panjang, set-kuantitas & set-speed henteu mupus sanajan listrik dipareuman & dihurungkeun.

    BARANG PARAMETER
    Frékuénsi 20Khz
    Tanduk Tanduk waja
    Lebar tanduk 100mm ngaropea
    lébar las gumantung kana tanduk
    Generator DG4200
    Operasi otomatis
    Tekanan hawa 6 bar maksimum
    Laju 700 pcs / mnt (50MM)
    Pemotongan pita ultrasonik direngsekeun ku gesekan kecepatan tinggi sareng tekanan péso. Péso motong mesin motong pita ultrasonik umumna sudut akut di handapeun 60 °, janten urang kedah nyayogikeun akurat pikeun wates péso nalika prosés debugging. Pamotong sareng kapang baja ultrasonik henteu lengkep dina kontak, sareng aranjeunna rusak ku geter sareng gesekan gelombang ultrasonik nalika diteken, upami henteu mesin motong tina pita ultrasonik tiasa nganggo gancang dina pangaruh tekanan tinggi, sareng éta bakal ogé mangaruhan kahirupan kapang Ultrasonik.

    Fitur:

    • Gampang dioperasikeun
    • Kurang konsumsi kakuatan
    • Kinerja optimal

    Rincian anu sanés:

    • Mesin motong Label Ultrasonik ngahontal ujung motong anu lancar
    • Éta parantos janten penting sareng seueur paménta pikeun industri Ékspor
    • Éta didesain janten fungsi motong sareng tilepan kombinasi 3 jinis tilepan tiasa dilipet Tengah atanapi Tengah, tilepan tungtung sareng tilepan Manhattan utamina dianggo pikeun motong labél anu didamel tina satin, poliéster sareng ayeuna dianyam.

    Automatic Ultrasonic Welding Tool Digital Generator Ribbons Label Cutting 0

    Automatic Ultrasonic Welding Tool Digital Generator Ribbons Label Cutting 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami