produk

ultrasonik ngarobahna Equiment Imposition of ultrasonic geter

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Alloy Aluminium Alat Ultrasonik Mesin Kakuatan Tinggi Spasi Panjang Umur Panjang

Katerangan

Frékuénsi: 20khz Kakuatan: 1000W
Amplop: 15 ~ 50um Overap Gap: 0,02-0,1
Lampu Cahaya:

mesin ultrasonik puteran

,

pangeboran dibantuan ultrasonik

ultrasonik ngarobahna Equiment Imposition of ultrasonical Parameter

Barang Parameter
Abrasive Boron karbida, aluminium oksida sareng silikon karbida
Ukuran grit (d0) 100 - 800
Frékuénsi geter (f) 19 - 25 kHz
Gedéna geter (a) 15 - 50 µm
Bahan alat Paduan titanium waja lemes
Babandingan nganggo Tungsten 1.5: 1 sareng gelas 100: 1
Gap ditembalan 0,02-0,1 mm

Imposisi geter ultrasonik ngarobah sacara radikal struktur geometri tina permukaan anu dihasilkeun. Gbr. 3-a, b ningalikeun foto-foto permukaan hasil beuli atos anu diolah ku ENGINEERING UNTUK PEMBANGUNAN BARU Jelgava, 25.-27.05.2016.
220 tradisional (potongan katuhu) sareng péngkolan ultrasonik (fragmen kénca) dina laju motong 10 m · min-1 (a)
sareng 60 m · mnt-1 (b), sareng 0,05 mm · rev-1. Beda anu radikal dina kualitas permukaan jelas.
Permukaan anu diala ku péngkolan ultrasonik ngagaduhan struktur anu angger angger. Ieu dikonfirmasi ku profilogram permukaan (Gbr. 3-c), anu beulah katuhu parantos diala ku pengkolan tradisional sareng beulah kénca - ku péngkolan ultrasonik. Palangan anu berulang sareng léngkah-léngkah pakan 0,05 mm, anu tiasa dititénan dina kadua bagéan profilogram, ngagambarkeun tilas luhur cutter. Dina bagéan 3-ba bagéan péngkolan ultrasonik nunjukkeun citakan péngkolan périodik kusabab périodik (kalayan frékuénsi 20 kHz) interaksi antara alat sareng sapotong damel. Ogé, cetakan sapertos kitu, upami digedékeun, dititénan dina permukaan (Gbr. 3-a), tapi di dieu aranjeunna henteu katingali sabab léngkahna langkung kirang kusabab kecepatan motong anu handap.

微信图片_20201202131627
Gbr. 3. Baja atos: a, b - permukaan anu diubaran; c - conto profilogram

 

Bédana sapertos dina hasil motong disababkeun ku robihna rézim motong. Dina motong tradisional dina interaksi anu teras-terasan antara alat sareng karya-sapotong, zona deformasi palastik perenahna di caket ujung motong sareng nyebarkeun kalayan gancang motong. Zona ieu pinuh ku retakan mikro, disebarkeun sacara acak. Hasilna, permukaan gaduh sebaran henteu teratur tina microroughness. Motong ultrasonik mangrupikeun akibat tina pangaruh mikro périodik, hasil kalayan frékuénsi luhur. Kusabab frékuénsi pengulangan anu luhur sareng waktos anu pondok tina pulsa, zona deformasi plastik dikonsentrasikeun dina lingkungan alit tina bagian luhur alat, sareng zona na henteu jenuh ku microcracks anu henteu ngagaduhan waktos kanggo tumuh. Ku alatan éta, hiji lagu cutter dina permukaan potongan karya ngagambarkeun kanyataanna sidik bentukna, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 3-b.

 

Aluminum Alloy Ultrasonic Machining Tool High Strength Long Life Span 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami