produk

Alloy tanduk 35khz 500w Handphone Ultrasonik Welder

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Alloy tanduk 35khz 500w Handphone Ultrasonik Welder

Katerangan

Frékuénsi: 35khz Tanduk: Paduan Atanapi Titanium
Kakuatan: 500w Nami: 35khz
Lampu Cahaya:

500w las ultrasonik genggam

,

35khz tukang las ultrasonik

,

35khz tukang las leungeun ultrasonik

35kHz Ultrasonic Hand Welder Portable Ultrasonic Kuningan Nyisipkeun Parabot

Naons teh prinsip tina Las palastik ultrasonik?

Nalika polah ultrasonik dina permukaan kontak plastik termoplastik, geter frékuénsi luhur puluhan rébu kali per detik. Geter frékuénsi luhur ieu ngahontal amplitudo anu tangtu, sareng énergi ultrasonik dikirimkeun ka zona las liwat tukang las luhur, kusabab zona las ngagaduhan résistansi akustik anu ageung, janten suhu tinggi lokal dihasilkeun. Sumawona, kusabab konduktivitas termal anu goréng tina palastik, éta moal tiasa dibubarkeun dina waktosna sareng ngempel di zona las, sahingga rupi kontak tina dua plastik lebur gancang, sareng saatos tekanan anu pasti, éta diintegrasikeun kana hiji. Nalika gelombang ultrasonik lirén, ngantep tekanan tahan sababaraha detik pikeun nguatkeunana, sahingga ngabentuk ranté molekular anu kuat pikeun tujuan las, kakuatan las tiasa caket kana kakuatan bahan baku. Kualitas las plastik ultrasonik gumantung kana amplitudo sirah las transduser, tekanan anu diterapkeun sareng waktos las. Waktos las sareng tekanan sirah las tiasa disaluyukeun. Amplitudo ditangtukeun ku transduser sareng tanduk. Katiluna kuantitas ieu ngagaduhan nilai anu cocog pikeun silih. Nalika énergi ngaleuwihan nilai anu saluyu, jumlah lebur tina plastik ageung, sareng bahan las na gampang cacad; upami énergina alit, lasna sesah, sareng tekanan anu diterapkeun henteu tiasa ditingkatkeun. Tekanan optimum ieu mangrupikeun produk tina panjang sisi bagian anu dilas sareng tekanan optimal per 1 mm tina ujungna. Las ultrasonik mangrupikeun téknologi luhur pikeun ngelas téknologi termoplastik. Rupa-rupa bagian karét termoplastik tiasa diolah ku las ultrasonik tanpa nambihan pelarut, perekat atanapi produk bantu sanés. Kauntungannana nyaéta pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan biaya. ningkatkeun kualitas produk.

Prinsip las plastik ultrasonik: Generator ngahasilkeun 20KHZ, (atanapi 15KHZ) tegangan-luhur, sinyal frékuénsi luhur, ngalangkungan sistem konvérsi, ngarobah sinyal kana geteran mékanis frékuénsi luhur, anu dilarapkeun kana bahan hasil produk palastik, ngalangkungan permukaan damel sareng intermolecular intrinsik gesekan ngabalukarkeun suhu dikirimkeun ka antar muka naék. Nalika suhu ngahontal titik lebur tina workpiece éta sorangan, port las workpiece gancang dilebur, teras dieusi dina celah antar interfaces. Nalika geter lirén, bahan damel sakaligus tiis sareng dibereskeun dina tekenan anu pasti. , Pikeun ngahontal las sampurna.

Parameter

Barang Parameter Kauntungannana: Aplikasi
Tukang las leungeun ultrasonik 28Khz

Jinis lempeng

▪ 28Khz 800W

▪ Generator digital

▪ Tanduk khususna

▪ Aluminium alloy & Steel & Titanium alloy

▪ Suplai Daya: 220v 50 / 60HZ

1. generator lampu, tukang las tangan. Generator 120 * 120 * 380, sakabeh weight5KG, kalayan generator 4kg, sareng tukang las 28Khz 1kg, 35Khz tukang las 0.8kg. Cocog pikeun operasi leungeun.

2. Padumukan logam padet khusus, perumahan tukang las tangan hampang tapi tegep, henteu gampang cacad, langkung lami éta bakal ngagunakeun kahirupan.

3. Generator digital, éta tiasa nyukcruk frékuénsi éta sorangan, gampang dioperasikeun. Kaluaran / waktos las tiasa disaluyukeun, cocog pikeun operasi duanana sareng mesin.

PP PVC Lawon anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Sadaya bahan Thermoplastic, kandelna 8mm dina maks.

Jas tipe lempeng pikeun duanana leungeun / mesin beroperasi.

Jas tipe gun pikeun panangan dioperasikeun.

Tukang las leungeun ultrasonik 28Khz

Jinis bedil

35Khz tukang las leungeun ultrasonik

Jinis lempeng

▪ 35Khz 500W

▪ Generator digital

▪ Tanduk khususna

▪ Aluminium alloy & Steel & Titanium alloy

▪ Suplai Daya: 220v 50 / 60HZ

PP PVC Lawon anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Sadaya bahan Thermoplastic, kandelna 5mm dina maks.

Jas tipe lempeng pikeun duanana leungeun / mesin beroperasi.

Jas tipe gun pikeun panangan dioperasikeun.

35Khz tukang las leungeun ultrasonik

Jinis bedil

Kanggo panerapan anu langkung saé, langkung saé ngabagi sadaya inpormasi matérial sareng kuring, bahanna, kandelna, cara ngoperasikeun, sarat gancang sateuacan mesen.

Kami ogé nyayogikeun 20Khz 40Khz tukang las tangan-ultrasonik.

Sonotrode anu dicekel ku tangan pikeun las ultrasonik (beungkeutan) hampang sareng gunana, cocog pikeun operasi kénca atanapi tangan katuhu. Éta dilengkepan sistem pendingin hawa anu saderhana, anu nyegah alat tina panasan sareng korma tina kesang sareng cara ieu mempermudah kontrol sareng operasi anu pas.

Sonotrode anu dicekel ku ultrasonik dilengkepan jinis generator ultrasonik Sooonic HpW. Tanduk sareng gagangna didamel tina bahan bermutu, anu mastikeun umur panjang sareng operasi lancar.

Ciri dasar:

Kacepetan las: sakitar 5 detik, gumantung kana bahan sareng hasilna anu diperyogikeun.

Téknologi ultrasonik mastikeun pengelasan anu kuat sareng kualitas luhur antara bagian anu dirakit tanpa nganggo bahan tambahan.

Spésifikasi produk: 1 - tukang las tangan tiasa dilarapkeun kana las titik tunggal, implan sekrup, riveting .2 - Desain portabel, ngahémat rohangan, gampang dioperasikeun. 3 - tiasa dianggo sacara mandiri, tapi ogé tiasa dianggo ku alat periferal otomatis .4 - Aya mangrupikeun modél parangkat pelajaran, khususna pikeun rhinestones / PC bor dipasang dina pamrosésan haute couture .5 - Ukuran kaluaran ultrasound tiasa disaluyukeun.Alloy Horn 35khz 500w Handheld Ultrasonic Welder 0

Alloy Horn 35khz 500w Handheld Ultrasonic Welder 1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami