Tentang Kami

Hangzhou Powersonic Equipment Co., Ltd.

Rps-sonic, diwangun ku sababaraha nonoman anu resep pisan kana ultrasonik. Anggota pendiri RPS-SONIC gaduh gelar rata-rata gelar Sarjana atanapi saluhureuna. Aranjeunna parantos dina industri ultrasonik langkung ti 5 taun sareng gaduh pangalaman euyeub dina ultrasound. Filsafat bisnis perusahaan nyaéta: Entong ngamajukeun produk naon waé, milari produk anu pas pikeun nasabah. Janten sateuacan unggal mesen, kami bakal mastikeun sadaya detil, kalebet detil aplikasi, kaayaan peralatan, inpormasi khusus alat.

Sateuacan taun 2012, urang ngan ukur ngicalkeun peralatan las kadua / dukane / rinco / herrman / telsonic, salami dua puluh taun ieu, urang mendakan, beuki seueur jalma anu gaduh masalah sareng bagian inti pakakas las ultrasonik -generator sareng transduser, janten kami mutuskeun pikeun ngamimitian bisnis urang transduser sareng generator transduser sareng generator urang nyalira. Seueur pangguna tungtung anu ngagaduhan masalah transduser, aranjeunna henteu terang naha transduser rusak, sareng ngarobih transduser anu mahal hiji-hiji. Sabenerna, hiji transduser branson / dukane / rinco tiasa nganggo 10 ~ 30 taun, bahkan transduser anu paling murah tiasa dianggo sakitar 5 taun. Janten kedah aya sababaraha alesan upami transduser anjeun rusak dina sataun. Kusabab kitu urang hoyong ngawangun Rps-sonic, urang kedah ngabantosan pangguna langkung seueur pikeun terang langkung seueur ngeunaan transduser, pikeun ngagunakeun peralatan ultrasonik anu langkung saé, pikeun ngahémat biaya nalika aya masalah.

Sarua pikeun generator, Operasi henteu wajar panginten langkung pondok tina panggunaan-umur generator ultrasonik. Janten urang kedah naroskeun téknis sateuacan ngaoperasikeun mesin las ultrasonik. Titik konci mesin ultrasonik nyaéta résonansi, ngan tetep unggal bagian dina résonansi tiasa ngajantenkeun sistem dina lingkungan kerja anu pangsaéna.  

Dugi ka ayeuna, kami masih ngagaduhan seueur mesin las telephon Branson / dukane / rinco / herrman, sahingga urang tiasa mastikeun unggal transduser / generator anu kami damel tiasa cocog sareng mesin aslina.

Tangtosna urang tiasa ngadamel transduser / generator ngagentos pikeun mesin las telsonic Branson / dukane / rinco / herrman, urang ogé tiasa ngadamel transduser / generator pikeun aplikasi alat-alat ultrasonik anjeun. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun konsumén luar negeri, kami parantos gaduh dua konsumén OEM di Amérika Serikat sareng Jerman.

Upami anjeun ngagaduhan masalah di daérah ultrasonik, wilujeng sumping kontak Rps-sonic.

72f333b0

SERTIFIKASI

qd26419515-hangzhou_xing_ultrasonic_equipment_co_ltd
qd26424846-hangzhou_xing_ultrasonic_equipment_co_ltd