produk

35khz 800w Plastik Mesin Ultrasonik Las Las

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

35khz 800w Plastik Mesin Ultrasonik Las Las

Katerangan

Frékuénsi: 35kHz Tanduk: Disaluyukeun
Bahan tanduk: Alumium Alloy Generator: Generator Digital
Beurat: 5kg Dina Jumlah
Lampu Cahaya:

mesin las titik ultrasonik

,

Mesin las titik ultrasonik 35khz

,

800w mesin las ultrasonik

Mesin las ultrasonik genggam pikeun Las interior panel spot las

Bubuka:

Mesin las palastik ultrasonikmangrupikeun alat las anu dikembangkeun dina bidang las palastik, industri disebat salaku mesin las plastik ultrasonik pikeun singget. Parabot las ultrasonik mangrupikeun téknologi luhur pikeun ngelas produk palastik anu asak. Sagala jinis bagian plastik anu asak tiasa diubaran ku las ultrasonik. Nalika ngelas produk plastik, ulah nambihan perekat, pangisi atanapi pangleyur, atanapi meakeun seueur panas. Éta ngagaduhan kaunggulan operasi gampang, gancang gancang las, kakuatan las tinggi sareng efisiensi produksi tinggi. Ku alatan éta, téknologi las ultrasonik beuki loba dipaké.

Parameter:

Barang Parameter Kauntungannana: Aplikasi
Tukang las leungeun ultrasonik 28Khz

Jinis lempeng

▪ 28Khz 800W

▪ Generator digital

▪ Tanduk khususna

▪ Aluminium alloy & Steel & Titanium alloy

▪ Suplai Daya: 220v 50 / 60HZ

1. generator lampu, tukang las tangan. Generator 120 * 120 * 380, sakabeh weight5KG, kalayan generator 4kg, sareng tukang las 28Khz 1kg, 35Khz tukang las 0.8kg. Cocog pikeun operasi leungeun.

2. Padumukan logam padet khusus, perumahan tukang las tangan hampang tapi tegep, henteu gampang cacad, langkung lami éta bakal ngagunakeun kahirupan.

3. Generator digital, éta tiasa nyukcruk frékuénsi éta sorangan, gampang dioperasikeun. Kaluaran / waktos las tiasa disaluyukeun, cocog pikeun operasi duanana sareng mesin.

PP PVC Lawon anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Sadaya bahan Thermoplastic, kandelna 8mm dina maks.

Jas tipe lempeng pikeun duanana leungeun / mesin beroperasi.

Jas tipe gun pikeun panangan dioperasikeun.

Tukang las leungeun ultrasonik 28Khz

Jinis bedil

35Khz tukang las leungeun ultrasonik

Jinis lempeng

▪ 35Khz 500W

▪ Generator digital

▪ Tanduk khususna

▪ Aluminium alloy & Steel & Titanium alloy

▪ Suplai Daya: 220v 50 / 60HZ

PP PVC Lawon anyaman PE ABS

PS Nylon PU PET Sadaya bahan Thermoplastic, kandelna 5mm dina maks.

Jas tipe lempeng pikeun duanana leungeun / mesin beroperasi.

Jas tipe gun pikeun panangan dioperasikeun.

35Khz tukang las leungeun ultrasonik

Jinis bedil

Kanggo panerapan anu langkung saé, langkung saé ngabagi sadaya inpormasi matérial sareng kuring, bahanna, kandelna, cara ngoperasikeun, sarat gancang sateuacan mesen.

Kami ogé nyayogikeun 20Khz 40Khz tukang las tangan-ultrasonik.

Prinsip kerja

Nalika gelombang ultrasonik dilarapkeun dina permukaan kontak plastik termoplastik, éta bakal ngahasilkeun puluhan rébu geteran frékuénsi luhur per detik. Geter frekuensi tinggi sapertos ieu ngahontal amplitudo anu tangtu. Énergi ultrasonik dikirimkeun ka zona las ngaliwatan bagian las luhur. Antarmuka las ngagaduhan résistansi akustik anu ageung, janten suhu luhur lokal tiasa kajantenan. Ogé, kusabab konduktivitas termal anu goréng tina plastik, éta henteu tiasa dileupaskeun dina waktosna sareng ngempel di zona las, anu nyababkeun permukaan kontak tina dua plastik lebur gancang, sareng saatos tekanan tinangtu dilarapkeun, aranjeunna dihijikeun kana hiji. Nalika ultrasound lirén damel, antepkeun tekanan pikeun sababaraha detik pikeun nguatkeun sareng ngabentuk, janten ranté molekular anu kuat kabentuk pikeun ngahontal tujuan las, sareng kakuatan las tiasa caket kana kakuatan bahan baku . Kualitas las plastik ultrasonik gumantung kana tilu faktor amplitudo tanduk las transduser, tekanan anu diterapkeun sareng waktos las. Waktos las sareng tekanan tanduk las tiasa disaluyukeun. Amplitudo ditangtukeun ku transduser sareng tanduk. Aya nilai anu cocog pikeun interaksi tina tilu jumlah ieu. Nalika énergi ngaleuwihan nilai anu pas, jumlah lebur tina plastik ageung, sareng bahan anu dilas gampil cacad; upami énergina alit, lasna henteu gampang, sareng tekanan anu diterapkeun henteu tiasa ageung teuing. Tekanan optimal ieu mangrupikeun produk tina ujung panjang bagian anu dilas sareng tekanan optimal per 1mm tina ujungna.

Kaunggulan:

Alat las titik ultrasonik anu tiasa dialihkeun ieu tiasa sacara bébas ngalih antara dua cara ngayakeun

Las spot tipe ultrasonik las mesin: Bentukna dirancang numutkeun ergonomis. Saklar mimitian ultrasonik ayana dina pemicu pestol, anu merenah pikeun diangkat sareng dianggo. Éta cocog pikeun operasi las atanapi horizontal.Lurus-tahan titik ultrasonik tukang las: Bentukna mangrupikeun desain tabung lempeng. Saklar mimiti ultrasonik ayana di luar pipah lempeng, anu merenah pikeun las sareng bantalan anu dicekel.

35khz 800w Plastic Ultrasonic Spot Welding Machine 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami