produk

Perawatan Ultrasonik 20Khz Autoresonant Ultrasonic Material Processing

pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Perawatan Ultrasonik 20Khz Autoresonant Ultrasonik

Ngolah BahanDéskripsi

Frékuénsi: 20khz Kakuatan: 1000W
Amplop: 15 ~ 50um Overap Gap: 0,02-0,1
Lampu Cahaya:

pangeboran dibantuan ultrasonik

,

komponén panggilingan ultrasonik

Parameter

Barang Parameter
Abrasive Boron karbida, aluminium oksida sareng silikon karbida
Ukuran grit (d0) 100 - 800
Frékuénsi geter (f) 19 - 25 kHz
Gedéna geter (a) 15 - 50 µm
Bahan alat Paduan titanium waja lemes
Babandingan nganggo Tungsten 1.5: 1 sareng gelas 100: 1
Gap ditembalan 0,02-0,1 mm

Bubuka:

Téknologi anu ngagunakeun geter ultrasonik pikeun nguatkeun prosés meunang pangakuan lega di lingkungan ilmiah sareng industri. Ku superimposing geter frékuénsi luhur, paripolah mékanis dasar tina seueur prosés sareng bahan katingali dirobah. Hal ieu nyababkeun ngembangkeun achines anyar sareng prosés kalayan ciri anu maju. Hasil penting tina ngolah sababaraha bahan nganggo autoresonance ultrasonik nano-péngkolan. Saatos pamrosésan ultrasonik matéri, lapisan anu caket ngawangun permukaan muncul. Struktur ieu tanggel waler pikeun ciri mikromekanis bahan. Téknologi anu dikembangkeun ngamungkinkeun ngolah sababaraha bahan anu sesah pikeun mesin kalayan ngahadiran permukaan sipat geometri sareng mékanis anu luhur sareng input kakuatan minimum sareng kapasitas matéri. Tulisan nampilkeun hasil analisis struktur permukaan komponén lapisan tunduk kana péngkolan ultrasonik sareng alat résonansi otomatis. Poto anu dipidangkeun nunjukkeun formasi nanostruktur dina lapisan ipis lapisan bahan sampel anu diolah. Éta nunjukkeun yén perlakuan ultrasonik autoresonant nyababkeun pengerasan lapisan permukaan. Ayeuna, aya sababaraha alat énggal pikeun motong vibro sareng ngalancarkeun bahan, sapertos paduan titan sareng titanic, baja tahan panas, keramik, sareng sagala rupa jinis gelas, beusi babi, sareng anu sanésna. Sumawona, kusabab pamrosésan anu saé pikeun lapisan bahan caket permukaan, dimana sistem nanostruktur diwangun, sajumlah operasi panengah, sapertos, ngagiling sareng ngagosok, tétéla dikaluarkeun tina prosés téknologi , sareng ieu, salaku akibatna, ngamungkinkeun saurang pikeun nurunkeun harga biaya pabrik.

 

Aplikasi:

1. Ngolah bahan sesah dipotong: stainless steel, waja atos, baja gancang, alloy titanium, paduan suhu luhur, beusi cor anu tiis, sareng bahan non-logam sapertos keramik, kaca, batu, sareng sajabana ., anu hésé diolah kusabab ciri mékanik, fisik, sareng kimia, sapertos Ngagunakeun motong geter ultrasonik tiasa ngajantenkeun langkung gampil.2. Motong bagian anu sesah-ka-mesin: sapertos bagian-bagian aci langsing anu gampang dibengkokkeun sareng deformasi, liang jero-diameter alit, bagian-ipis-témbok, bagian-ipis-ipis sareng benang presisi alit-diameter, ogé rumit bentuk, akurasi mesin tinggi sareng sarat kualitas permukaan Komponén.3. Precision tinggi, motong permukaan workpiece kualitas luhur.4. panyabutan chip hésé sareng chip break.Kaopat, panawaran chip geter ultrasonik: seueur dianggo dina penerbangan, aerospace, militér sareng bidang sanésna.

20Khz Ultrasonic Machining Tool Ultrasonic Vibration Assisted Ceramic Glass Cutting 0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami