lanben-1
lanben-2
lanben-3

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

tentang Kami
ad

Rps-sonic, diwangun ku sababaraha nonoman anu resep pisan kana ultrasonik. Anggota pendiri RPS-SONIC gaduh gelar rata-rata gelar Sarjana atanapi saluhureuna. Aranjeunna parantos dina industri ultrasonik langkung ti 5 taun sareng gaduh pangalaman euyeub dina ultrasound. Filsafat bisnis perusahaan nyaéta: Entong ngamajukeun produk naon waé, milari produk anu pas pikeun nasabah. Janten sateuacan unggal mesen, kami bakal mastikeun sadaya detil, kalebet detil aplikasi, kaayaan peralatan, inpormasi khusus alat.

tingali langkung